Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ: 36ΧΡΟΝΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ


Σχόλιο του blog:
Τέρατα και υπάνθρωποι του μεσαίωνα
υπάρχουν παντού… όχι μόνο στην χώρα μας!!!!!
 
Ένας πατέρας 36 ετών, από την Ισπανία, απέκτησε πρόσφατα μια κόρη, που είναι και εγγονή του, από την αιμομικτική σχέση με την 18χρονη κόρη του - Τι δηλώνει το ζευγάρι για την σχέση του

Ο 36χρονος Κρις απέκτησε μια κόρη με την 18χρονη κόρη του Σάρα, αλλά, μερικές ώρες μετά την γέννηση της μικρής, το μωρό δόθηκε προσωρινά σε κρατικό ίδρυμα. Το αιμομικτικό ζευγάρι κατάγεται από την Μαγιόρκα της Ισπανίας και μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλύψει την σχέση του, αλλά όταν έχασε την επιμέλεια του παιδιού που απέκτησε μίλησε στον τοπικό Τύπο με σκοπό να πάρει πίσω την νεογέννητη κόρη του.

Ο 36χρονος πατέρας και παππούς, δήλωσε στην εφημερίδα Cronica Balear, ότι η ερωτική σχέση με την κόρη του ξεκίνησε όπως γίνεται πάντα με όλες τις σχέσεις, δηλαδή, με φλερτ στην αρχή ενώ στην συνέχεια προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Εκείνη από την πλευρά της υποστήριξε ότι κατανοεί πως για πολλούς ανθρώπους η ερωτική σχέση με τον πατέρα της είναι ασυνήθιστη, αλλά, υποστήριξε ότι είναι καλύτερο για το παιδί του ζευγαριού να το μεγαλώσουν οι γονείς του παρά να δοθεί για υιοθεσία ή να μεγαλώσει σε ίδρυμα.

Το ζευγάρι επιμένει ότι η σχέση τους είναι μια «σχέση αγάπης» και ο 36χρονος πατέρας δηλώνει ότι η κόρη του δεν τον είδε ποτέ σαν πατρική φιγούρα.

Στην Ισπανία η αιμομιξία δεν απαγορεύεται μεταξύ δύο ενηλίκων που συναινούν, αλλά η επιμέλεια αφαιρέθηκε από το ζευγάρι, επειδή ο 36χρονος έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση της πρώην συζύγου του και μητέρας της κόρης του.
 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg