Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Πάνω από το φράγμα των 400.000 οι ψηφοφόροι της ΝΔ

poion-apo-tous-4-upopsifious-eunoei-i-maziki-summetoxi

Μαζικά προσέρχονται στις κάλπες οι ψηφοφόροι της ΝΔ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Ενωτικό μήνυμα από τους υποψηφίους.

Πάνω από 375 χιλιάδες φίλους και ψηφοφόρους της ΝΔ έχουν προσέλθει μέχρι αργά το απόγευμα στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ με την τελική εκτίμηση να είναι ότι ο αιρθμός όσων προσέλθουν στις κάλπες μπορεί θα ξεπεράσει τους 420 χιλιάδες ψηφοφόρους. Αριθμός που απ' όλα  τα στελέχη του κόμματος και τα επιτελεία των υποψηφίων κρίνεται εντυπωσιακός.
Μετά τις 20:00 σε όσα εκλογικά κέντρα δεν υπάρχουν ουρές έχει αρχίσει ήδη η καταμέτρηση των ψήφων ενώ σε εκείνα που παραμένουν μεγάλες ιουρές, οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος ενδιαφερόμενος.
Εντυπωσιακή παραμένει η συμμετοχή του κόσμου στο λεκανοπέδιο Αττικής χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε κάποιες άλλες περιοχές ωστόσο στην Αττική είναι ιδιαίτερα αυξημένη. 
Σύμφωνα με τα επιτελεία των κομμάτων ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυτός που θα κρίνει και την τελική κατάταξη και τους δύο νικητές που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και υπάρξει μεγάλη διαφορά μεταξύ του πρώτου από τον δεύτερο και αποφασίσουν από κοινού να μην πάει το κόμμα σε έναν δεύτερο ψυχοφθόρο γύρο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στο twitter γνωστοποιεί στους ψηφοφόρους τρείς κάλπες χωρίς ουρές στην Αθήνα που μπορούν να ψηφίσουν:
3 κάλπες χωρίς ουρές στην Αθήνα. Στείλτο σε φίλους σου που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα!

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg