Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Πολίτες κατάφεραν να εντοπίσουν και να «συλλάβουν» στη Χαλκιδική τον Αλβανό συζυγοκτόνο

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Πολίτες της Χαλκιδικής εντόπισαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον Αλβανό Κλοντ Λέσι
ο οποίος στις αρχές του μήνα σκότωσε τη σύζυγό του στην Ορμύλια και στη συνέχεια διέφυγε αρπάζοντας τον 4χρονο γιο τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης εντοπίστηκε από πολίτες που «περιπολούσαν» στην περιοχή όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι εθεάθη ο δράστης ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει όταν έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους. 

Ο μικρός Φοίβος ήδη βρίσκεται στα χέρια του παππού του και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «φαίνεται ότι είναι αρκετά ταλαιπωρημένος αλλά είναι καλά στην υγεία του».

H στιγμή του εντοπισμού ....στα 200 μέτρα από το σπίτι του αδερφού της Λέλας εντοπίστηκαν πατέρας και γιος

«Αυτός συνάντησε σε ένα χωράφι δύο Αλβανούς. Τους ζήτησε φαγητό και ασπιρίνες και αυτοί διαπραγματεύονταν για περίπου 2 ώρες μέχρι που ένας από αυτούς ειδοποίησε τη γυναίκα του. Αυτή με ειδοποίησε εμένα και μαζί με 3-4 παιδιά πήγαμε στο σημείο. Το παιδί το είχε τυλιγμένο με 5-6 μπουφάν. Κάποια στιγμή τον περιτρυγίρισαν τα παιδιά, τον ακινητοποίησαν και μου έφεραν το παιδί» λέει ο κ. Μπάμπης.


Όσο για την κατάσταση του μικρού Φοίβου ο κ. Μπάμπης λέει: «Είναι πολύ αδυνατισμένο και φοβισμένο. Στην αρχή έκλαιγε, αλλά όταν είδε τον αδερφό του ηρέμησε».

Φωτογραφίες από το σημείο...
ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε ο μικρός Φοίβος - Χειροπέδες και στον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής


Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο μικρός Φοίβος ο οποίος είχε απαχθεί από τον Αλβανό συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι ο οποίος στις αρχές του μήνα δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον μικρό στην περιοχή της Χαλκιδικής κοντά στο χωριό Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε και έγινε το φονικό.  Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές συνελήφθη και ο δράστης του εγκλήματος ο οποίος εντοπίστηκε σε ένα ελαιοτριβείο. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από 75χρονο άντρα που ισχυρίζεται πως είδε το συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής με το μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες σε απόσταση μόλις ενός χιλιόμετρου από το χωριό.


seleo.gr Ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ το αγόρι είναι ξανά στην αγκαλιά του παππού του που έκανε διαρκείς εκκλήσεις στον δράστη για την παράδοση του παιδιού.
  

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg