Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Θάσος : Ο Υπουργός δεν εκβιάζεται! – Tο πρώτο δρομολόγιο για Θάσο απο το Υδροπτέρυγο

delfini43

 15 Ιανουαρίου, 2016, 8:02 πμ

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας υπέγραψε χθες απόφαση σύμφωνα με την οποία αρχίζουν σήμερα το πρωί τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου. Ταυτόχρονα διατήρησε την υποχρέωση εκτέλεσης δημόσιας υπηρεσίας από τις εταιρίες των φέρι μποτ. Απέδειξε έτσι ότι δεν εκβιάζεται. Για αυτή την εξέλιξη έβαλαν το χεράκι τους οι κυβερνητικοί βουλευτές, έπαιξαν ρόλο οι παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών φορέων και παραγόντων της Καβάλας και της Θάσου.
Στις 6 και 20 σήμερα το πρωί το υδροπτέρυγο εκτέλεσε το πρώτο του δρομολόγιο. Τρεις μόνο επιβάτες, κάτοικοι και οι τρεις της Θάσου. Στο πρώτο δρομολόγιο και ο πλοιοκτήτης Κώστας Αντίοχος
http://www.proininews.gr

Σχόλιο του blog:
ΕΠΙ ΤΈΛΟΥΣ καλή αρχή με ΕΛΠΙΔΑ.
Γεώργιος Παπαφιλίππου
Γεώργιος Παπαφιλίππου
 
 
Έναρξη δρομολογίων του υδροπτέρυγου «ΙΛΙΔΑ ΙΙ» στις γραμμές «Καβάλας-Λιμένα» και Καβάλας-Πρίνου».
Γίνεται γνωστό ότι υπογράφηκε σήμερα, 14/1/2016, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα απόφαση με την οποία εγκρίνεται η δρομολόγηση του υδροπτέρυγου «ΙΛΙΔΑ ΙΙ» στις γραμμές ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΡΙΝΟΥ και ΚΑΒΑΛΑΣ-ΛΙΜΕΝΑ και ο πλοιοκτήτης αυτού μπορεί από αύριο, 15/1/2016, να εκτελεί τα γνωστοποιηθέντα από τον ίδιο δρομολόγια.
Ταυτόχρονα στη γραμμή ΠΡΙΝΟΥ-ΚΑΒΑΛΑΣ θα εκτελούνται τα δρομολόγια των πορθμείων, όπως ισχύουν σήμερα, δεδομένου ότι διατηρήθηκε σε ισχύ η υποχρέωση δημόσιας υπηρεσίας που έχει επιβληθεί με προηγούμενη απόφαση στους πλοιοκτήτες αυτών.
Διαβεβαιώνουμε δε τους συμπολίτες μας ότι και στο μέλλον θα διασφαλιστεί, με τον καλλίτερο τρόπο, η συχνότητα και τακτικότητα της συγκοινωνίας στη γραμμή ΠΡΙΝΟΥ-ΚΑΒΑΛΑΣ και με τις δυο παραπάνω κατηγορίες πλοίων (πορθμεία και υδροπτέρυγο).

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ


Επιμέλεια:Παύλος Π.Νούνης

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg