Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Γουίλιαμ και Κέιτ στο Ταζ Μαχάλ, 24 χρόνια μετά τη θρυλική φωτό της Νταϊάνα

gouiliam-kai-keit-sto-taz-maxal-24-xronia-meta-ti-thruliki-fwto-tis-ntaiana

Το βασιλικό ζεύγος φωτογραφήθηκε στο ίδιο παγκάκι που έγινε διάσημο από τη θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν από 24 χρόνια.
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ στα βήματα της Νταϊάνα: Το βασιλικό ζεύγος μόλις έφτασε στο Ταζ Μαχάλ και φωτογραφήθηκε στο ίδιο παγκάκι όπου η Νταϊάνα καθόταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο μνημείο της Ινδίας, 24 χρόνια πριν.


Σίγουρα ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της βασιλικής επίσκεψης στην Ινδία, όταν το ζευγάρι κάθισε στο παγκάκι που έγινε διάσημο από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η εικόνα της οποίας να κάθεται μόνη της εκεί ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.


Ηταν 11 Φεβρουαρίου του 1992, όταν η Νταϊάνα αποφάσισε να επισκεφτεί μόνη της το Ταζ Μαχάλ, το μνημείο της αγάπης, ξέροντας ότι θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο και θα σηματοδοτήσει το τέλος τους γάμου της με τον τον κληρονόμο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολου.
Το ζευγάρι χώρισε 4 χρόνια αργότερα, το 1996, μετά από 15 χρόνια γάμου, ένα χρόνο πριν η Νταϊάνα σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Ο Γουίλιαμ «ξόρκισε» τα φαντάσματα του παρελθόντος

Με αυτή την επίσκεψη, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ξόρκισε τα φαντάσματα του παρελθόντος, αφού κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είχε επισκεφτεί από τότε το μνημείο.
Μάλιστα, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, κάποια στιγμή ο Γουίλιαμ «λύγισε» από το βάρος του συμβολισμού της επίσκεψης, ενώ και η Κέιτ φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένη.


 
 
 

 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
http://www.thetoc.gr/people-style/article/gouiliam-kai-keit-sto 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg