Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Θεσσαλονίκη :Καλαμαριά: Σκότωσε στο ξύλο τον γείτονά του!

Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ γειτόνων, στο κλιμακοστάσιο οικοδομής στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Νεαρός χτύπησε ηλικιωμένο κι εκείνος, λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του!Αρχικά κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα, ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης και ο 76χρονος συναντήθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Καβγάδισαν, επειδή η παρέα του νεαρού έκανε φασαρία κι ο 26χρονος γρονθοκόηπησε τον ηλικιωμένο.

Ο 76χρονος πήγε στο σπίτι του να ξαπλώσει κι ο 26χρονος έφυγε για την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου κατοικούν συγγενείς του.

Λίγες ώρες αργότερα, συγγενείς του 76χρονου που ανησύχησαν όταν ο ηλικιωμένος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, τον βρήκαν νεκρό, ξαπλωμένο στο κρεβάτι του! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προέκυψε από ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των κτυπημάτων που του κατάφερε ο 26χρονος!

Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία κατά του νεαρού, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας(το βράδυ της ίδιας μέρας), στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβη.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε, σήμερα, στον εισαγγελέα.

http://www.salonicanews.com/2016/04/blog-post_176.html 


Επιμέλεια : Παύλος Π.Νούνης

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg