Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Το twitter τρολάρει τον Ολάντ για το... μαλλί των 10.000 ευρώ - ΦΩΤΟ

Το twitter τρολάρει τον Ολάντ για το... μαλλί των 10.000 ευρώ - ΦΩΤΟ

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μισθό παίρνει ο κομμωτής του Φρανσουά Ολάντ

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μισθό παίρνει 

ο κομμωτής του Φρανσουά Ολάντ

Ποιο χρηματικό ποσό μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό για την κόμμωση του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ; Η σατιρική εφημερίδα Canard enchaîné έφερε στο φως της δημοσιότητας, την αμοιβή του κουρέα του Γάλλου προέδρου η οποία ανέρχεται στα 9.985 ευρώ το μήνα.
Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από ντοκουμέντα, καθώς η γαλλική εφημερίδα δημοσιεύει τα συμφωνητικά που υπογράφηκαν στις 16 Μαΐου 2012. Το περιβάλλον του προέδρου, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το εξωπραγματικό ποσό, υποστηρίζει πως ο κομμωτής δουλεύει αποκλειστικά για τον Φρανσουά Ολάντ και ότι είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο.

ΠΗΓΗ: Liberation


Την είδηση της γαλλικής εφημερίδας Canard enchaîné ότι η αμοιβή του κομμωτή του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ ανέρχεται στα 9.985 ευρώ το μήνα σχολιάζουν με χιούμορ οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Αρκετοί από αυτούς μάλιστα ανεβάζουν στο twitter στο hastag #CoiffeurGate επεξεργασμένες φωτογραφίες του Γάλλου Προέδρου προκειμένου να του προτείνουν διαφορετικές κομμώσεις ώστε να δικαιολογείται ο υπέρογκος μισθός του κομμωτή του.   
Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.enikos.gr/international/399580,To-twitter-trolarei-ton-Olant-gia-to-malli-twn-10000-eyrw-FWTO.html 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg