Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ με 276 εκλέκτορες

lepto-pros-lepto-to-thriler-twn-amerikanikwn-eklogwn

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το TheTOC την"μητέρα όλων των μαχών" ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ

  Τραμπ: Θα είμαι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών
Η Χίλαρι εργάστηκε σκληρά. Τώρα είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Είναι η ώρα να φτάσουμε ψηλά ως ένας ενωμένος λαός. Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών. 
Η δική μας καμπάνια ήταν ένα κίνημα από Αμερικανούς όλων των φυλών και θέλω να υπηρετήσω τον λαό. Πρέπει να ανοικοδομήσουμε αυτό το έθνος να αναβιώσουμε το όνειρο της μεγάλης Αμερικής. Ξόδεψα όλη μου την ενέργεια βλέποντας το δυναμικό που δεν έχει αξιοποιηθεί.
Οι ξεχασμένοι πολίτες της Αμερικής δεν θα είναι πια ξεχασμένοι, θα βάλουμε εκατομμύρια ανθρώπους σε θέσεις εργασίας, θα φροντίσουμε τους σπουδαίους βετεράνους μας. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, του επιτελείου μου, την οικογενειά μου, την Μελάνια, την πρώην συζυγό μου Ιβάνκα. 
Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ γιατί αντέξατε. Σας ευχαριστώ όλους. 

  CNN: Η Χίλαρι αναγνώρισε την ήττα της-Τηλεφώνησε στον Τραμπ
Η Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον τηλεφώνησε στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ και αναγνώρισε την ήττα της στις προεδρικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες στις ΗΠΑ, μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ο Τραμπ θα κάνει ξανά την Αμερική σπουδαία

 http://www.thetoc.gr/diethni/article/lepto-pros-lepto-to-thriler-twn-amerikanikwn-eklogwn


Επιμέλεια : Παύλος  Π.Νούνης 
 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg