Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Σε ποια χώρα ήταν μισθοφόρος ο Κώστας από το Survivor - Ολα όσα δεν ξέρατε

se-poia-xwra-itan-misthoforos-o-kwstas-apo-to-survivor---ola-osa-den-kserate
O Κώστας είναι γνωστός και ως «μισθοφόρος» του Survivor, εξαιτίας της θητείας του σε ένοπλες ομάδες που παρέχονται για προστασία εμπορικών πλοίων από πειρατές.
O Κώστας Αναγνωστόπουλος, είναι γνωστός και ως «μισθοφόρος» του Survivor, εξαιτίας της θητείας του σε ένοπλες ομάδες που παρέχονται για προστασία εμπορικών πλοίων από Σομαλούς πειρατές. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες ο νεαρός άνδρας αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν στο δημοφιλές παιχνίδι. 
Διάφορα δημοσιεύματα άγνωστες πτυχές της ζωής του «μισθοφόρου» καθώς και σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα. Μεγαλωμένος στην Αγία Παρασκευή, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι σήμερα μέτοχος σε γνωστό μπάρ του Χολαργού, το bookAli. Πρόκειται για το πλέον in στέκι που βρίσκεται στον παράδρομο της Μεσογείων, σε απόσταση αναπνοής από το μετρό Χολαργού και φημίζεται για τις θεματικές βραδιές του και τα κοκτέιλ του. Επιπλέον είναι μέτοχος και σε καφετέρια της Αγίας Παρασκευής.
Πριν ασχοληθεί με το επιχειρείν, όμως, ο Κώστας έζησε άγριες ημέρες και νύχτες ως μισθοφόρος στην Σομαλία. Από την ηλικία των 25 ετών μέχρι και τα 30 ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπάρκαρε σε πλοία τα οποία έκαναν δρομολόγια στην επικίνδυνη, από τους Πειρατές, ζώνη τα οποία και φύλαγε. Ήταν ένας ριψοκίνδυνος τρόπος για να βγάλει χρήματα, όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, και να ασχοληθεί με το επιχειρείν. Ούτως ή άλλως, συμπληρώνουν, του άρεσε η περιπέτεια καθώς μεταξύ άλλων στο παρελθόν είχε υπάρξει και αλεξιπτωτιστής.
Πρόσωπα που τον γνωρίζουν τον χαρακτηρίζουν ως «έξω καρδιά», «φιλότιμο» αλλά συνάμα και πολύ «πεισματάρη». Και όπως λένε έχει στοιχεία που μπορεί να τον οδηγήσουν μέχρι και την τελική επικράτηση.

 http://www.thetoc.gr/people-style/article/se-poia-xwra-itan-misthoforos-o-kwstas-apo-to-survivor---ola-osa-den-kserate

Επιμέλεια:Παύλος Π.Νούνης

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg