Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Σέρρες : Ανατράπηκε λεωφορείο με μαθητές δημοτικού στις Σέρρες (φωτο)

anatrapike-lewforeio-me-mathites-dimotikou-stis-serres
 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί σε επαρχιακό δρόμο των Σερρών με εκδρομικό λεωφορείο με μαθητές δημοτικού.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί σε επαρχιακό δρόμο των Σερρών με εκδρομικό λεωφορείο με μαθητές δημοτικού από το σχολείο Βαμβακόφυτου.  Λεωφορεία με μαθητές βρίσκονταν καθ' οδόν προς τον προορισμό τους όταν στην περιοχή Αγγίστα, στο ύψος του χωριού Κρηνίδα, το δεύτερο πούλμαν που μετέφερε 50 μαθητές ξέφυγε από την πορεία του, σύρθηκε στο δρόμο και ανατράπηκε. Υπάρχουν περίπου εννέα παιδιά τραυματισμένα τα οποία μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Σερρών, Δράμας και Καβάλας.  Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Έχουν τραυματιστεί και επτά γονείς. 
Στο σημείο επιχειρούν περίπου 15 οχήματα της Πυροσβεστικής. Στο πούλμαν εγκλωβίστηκε ένας μαθητής, που χρειάστηκε την βοήθεια της πυροσβεστικής για να βγει. Το παιδί έχει υποστεί κατάγμα άνω άκρου. 
Στο νοσοκομείο Δράμας διακομίστηκε ένα παιδί,10 άτομα στο νοσοκομείο Σερρών ενώ στο νοσοκομείο Καβάλας ένα παιδί και τρεις ενήλικες
Αν και οι πρώτες κυκλοφορίες έκαναν λόγο για νταλίκα που έκοψε τον δρόμο στο λεωφορείο, αυτό προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Αντίθετα, υπάρχουν μαρτυρίες από το προπορευόμενο πούλμαν που λέει πως δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου γονέων στην σελίδα του στο Facebook, η εκδρομή ήταν ημερήσια και είχε προορισμό το Πόρτο Λάγος και την Αλεξανδρούπολη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/anatrapike-lewforeio-me-mathites-dimotikou-stis-serres 

Επιμέλεια: Παύλος Π.Νούνης

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg