Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Ανάρτηση μίσους από Φιλιππάκη: επιχαίρει για Παπαδήμο,στοχοποιεί Στουρνάρα

anartisi-misous-apo-filippaki-epixairei-gia-papadimostoxopoiei-stournaraΗ ανάρτηση μίσους στο facebook για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λουκά Παπαδήμο με παράλληλη στοχοποίηση του Γιάννη Στουρνάρα
Μια σοκαριστική ανάρτηση μίσους στο facebook για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λουκά Παπαδήμο με παράλληλη στοχοποίηση του Γιάννη Στουρνάρα ευθέως και εμμέσως και του Αντώνη Σαμαρά, έκανε ο δημοσιογράφος και γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης.
Με αδιάνοητους χαρακτηρισμούς και διατύπωση θεωριών συνομωσίας και κατηγορίες περί ξεπουλημένων - ενώ εκπροσωπεί και το θεσμικό όργανο των δημοσιογράφων - καταλήγει στην ξεκάθαρη όπως λέει θέση του  ( προτροπή για άλλους) ότι δεν θα τον ενοχλούσε να σκάσει μια άλλη βόμβα στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα.
Ολόκληρη η ανάρτηση μίσους 
Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.
Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα

Η έγκληση Στουρνάρα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ενημέρωσε, με επιστολή του, την Παρασκευή τόσο την πολιτική ηγεσία όσο και τους αρμόδιους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. για τα εναντίον του μηνύματα μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος δεν υπέβαλλε μήνυση, ωστόσο η αναφορά - έγκληση έχει διαβιβαστεί σε αρμόδιο εισαγγελέα.
Αναμένεται η ταυτοποίηση των επίμαχων λογαριασμών από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ασκήσουν δίωξη για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, όσο και για τα υπόλοιπα απειλητικά μηνύματα εναντίον του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Με συνέλλαβαν - Δεν έχει συλληφθεί απαντούν πηγές της ΕΛ.ΑΣ
Αστυνομικές πηγές πάντως δεν επιβεβαιώνουν την σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη που την "ανακοίνωσε" μέσω facebook τα ξημερώματα.  
Οπως έλεγαν , αυτή τη στιγμή, «δεν υπάρχει δίωξη, δεν υπάρχει μήνυση, δεν υπάρχει σύλληψη».
Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωναν, πάντως, ότι έχει σχηματιστεί φάκελος με τα μηνύματα μίσους που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, τα τελευταία 24ώρα. 
Μεταξύ αυτών, η διαδικτυακή ανάρτηση Φιλιππάκη.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/anartisi-misous-apo-filippaki-epixairei-gia-papadimostoxopoiei-stournara 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg