Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Το "μεγαλοπρεπές" διαζύγιο της Βίκυς Σταμάτη-Η εξουσία μας …ξεσκίζει......!!!!! μας το κάνει και η ..Σταμάτη…. έλεος!!!

Το "μεγαλοπρεπές" διαζύγιο της Βίκυς Σταμάτη
Με δύο χαρακτηριστικές κινήσεις που αντανακλούν ξεκάθαρα τον τρόπο κοινωνικής και προσωπικής συμπεριφοράς της νεόπλουτης πρώην κυρίας υπουργού, η Βίκυ Σταμάτη συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, θα μεταφερθεί στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, μαζί με την Αρετή Τσοχατζοπούλου, ενώ ο Άκης θα εκτίσει το επόμενο μέρος της ποινής του όχι στη γνώριμη για αυτόν πτέρυγα του Κορυδαλλού, αλλά στις φυλακές Χαλκίδας.Εισερχόμενη στο αστυνομικό όχημα η Βίκυ Σταμάτη προέβη στη χαρακτηριστική κίνηση προέκτασης του μεσαίου δαχτύλου προς τους δημοσιογράφους, αλλά προφανώς η χειρονομία δεν προοριζόταν μόνο σε αυτούς, αλλά και σε εκείνους που την καταδίκασαν για την από κοινού νομή των χρυσών μιζών που ο σύζυγος της συγκέντρωσε από τις αγορές αμυντικού υλικού, όσο ο ίδιος νεμόταν την εξουσία που είχε ως υπουργός αμύνης.

​Η Βίκυ Σταμάτη θα μεταφερθεί στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, μαζί με την Αρετή Τσοχατζοπούλου, ενώ ο Άκης θα εκτίσει το επόμενο μέρος της ποινής του όχι στη γνώριμη για αυτόν πτέρυγα του Κορυδαλλού, αλλά στις φυλακές ΧαλκίδαςΗ δεύτερη κίνηση της Βίκυς Σταμάτη να τυπώσει δελτίο Τύπου σε μορφή PDF και να το διανείμει μέσω διαδικτύου στα ΜΜΕ αντανακλούσε κι ένα άλλο στοιχείο του χαρακτήρα της. Η κυρία Σταμάτη εξηγεί πως χωρίζει τον άνδρα της γιατί καταδικάστηκε δύο φορές, μόνο και μόνο επειδή φέρει το όνομά του. Ακόμα και οι συμμορίες, μεταξύ των μελών τους, έχουν έναν κώδικα τιμής. Η Βίκυ Σταμάτη από τον χλιδάτο γάμο στο Four Seasons των Παρισίων και τη συναγορά μετά του συζύγου της του νεοκλασικού επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ταυτόχρονα με την επίδειξη πλούτου στα μαγαζιά του Κολωνακίου, είχε αποδείξει στην πράξη πως απολάμβανε τα παράνομα κέρδη του συζύγου της, τουλάχιστον όσο τα χαιρόταν και αυτός.

Η κοινωνική κατακραυγή αλλά και τα καρφώματα από τους συνεργάτες του, κύριο Σμπώκο και κύριο Ζήγρα, καθώς και η οσμή του χρήματος μέσα από τις υπόγειες διαδρομές και των offshore και των τραπεζών, οδήγησε το ζεύγος του Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Έκτοτε η Βίκυ Σταμάτη χρησιμοποίησε όλα τα μέσα προκειμένου να πετύχει ευεργετήματα του νόμου και να αποφυλακιστεί. Έφθασε μέχρι το Δρομοκαΐτειο και στις στημένες αποδράσεις, για να καταδείξει πως έπεσε από ψυχική ανισορροπία λόγω εγκλεισμου. Τελικά με τα πολλά τα κατάφερε. Και τώρα, μετά και τη δεύτερη καταδίκη, προβαίνει σε αίτηση διαζυγίου, προφανώς για να αποφύγει περαιτέρω εμπλοκές, δεδομένου, όπως όλοι γνωρίζουν, ότι έχει εντοπιστεί μόνο ένα μέρος του μαύρου χρήματος που διακινήθηκε μεταξύ των εμπόρων όπλων και του τότε υπουργού Άμυνας.

Βρέθηκαν τα λίγα, και όχι τα πολλά, και αυτό το ξέρει και ο κύριος Τσοχατζόπουλος, και η κυρία Σταμάτη...

Η χειρονομία

Στο σπίτι της στο Χαλάνδρι παρέμεινε κλειδωμένη για αρκετές ώρες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή έπειτα
από τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου.Η σύζυγος του πρώην υπουργού αρνούνταν να βγει από το σπίτι της και δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να τη συνοδεύσουν στη φυλακή.Τελικά, μετά την αποχώρηση των δημοσιογράφων από το σημείο, η Βίκυ Σταμάτη αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της.Βέβαια, δεν έλειψαν και οι άσεμνες χειρονομίες προς τους δημοσιογράφους οι οποίοι την περίμεναν κοντά στην είσοδο της οικίας της.

http://www.zougla.gr/greece/article/to-megaloprepes-diazigio-tis-vikis-stamati

ΣΧΟΛΙΟ:
Eχεις κάνει τα γλέντια της ζωής σου με το λαμόγιο
και την κλεφτό παρέα του δεν ήξερες τίποτε!!!!!!!
Την μεγάλη ζωή όμως..... την έμαθες!!!!!!
Τώρα θέλεις και διαζύγιο!!!!!
Δεν ήξερες ότι ο γάμος τα μοιράζετε όλα από κοινού;;;;;
Φυσικά για αυτό τον παντρεύτηκες για το χρήμα….
Τώρα βέβαια ήλθε η ώρα του λογαριασμού…

ουτε τσίπα ουτε ντροπή!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!! 
Με το θάρρος της γνώμης........

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg