Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Χτύπημα με αυτοσχέδια ρουκέτα σχεδίαζαν οι 9 Κούρδοι

xtupima-me-autosxedia-rouketa-sxediazan-oi-9-kourdoi
Χτύπημα με αυτοσχέδια ρουκέτα ετοίμαζαν τα μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου.
Χτύπημα με αυτοσχέδια ρουκέτα ετοίμαζαν τα μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. Το συγκεκριμένο εύρημα προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία με το νούμερο 16 οι Τούρκοι κουρδικής καταγωγής με απλά υλικά είχαν καταφέρει να κατασκευάσουν μία αυτοσχέδια ρουκέτα που αποτελείται από έναν κύλινδρο μέσα στον οποίο θα έβαζαν την εκρηκτική ύλη και ο κύλινδρος αυτός κατέληγε σε έναν μεταλλικό κώνο μυτερό ώστε η αυτοσχέδια ρουκέτα να έχει μεγάλη ώθηση όταν μπει μέσα στον πυροσωλήνα.

Ερωτηματικά προκαλεί το ότι δεν βρέθηκε πυροσωλήνας ενώ το εύρημα αυτό δείχνει ότι οι τρομοκράτες τούρκοι ετοίμαζαν χτύπημα στην Αθήνα με ρουκέτα και αυτή τη στιγμή αναζητούν ποιος θα ήταν ο στόχος τους. Οι  άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εντόπισαν ένα βάζο με αμμωνιοδυναμίτιδα, ένα πιστόλι CZ στα κεραμίδια ενός σπιτιού, ένα μανταλάκι με το οποίο ενδεχομένως να συνδεόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός και ένα κινητό τηλέφωνο.
Προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί και ερευνάται το ενδεχόμενο τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης να σχεδίαζαν κάποια βομβιστική επίθεση εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Ερντογάν αναμένεται να είναι αντίστοιχου τύπου με αυτά της άφιξης στη χώρα μας του Εμανουέλ Μακρόν και του Μπαράκ Ομπάμα ενώ οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας θα είναι σε διαρκή συνεργασία με αυτές της Τουρκίας.
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/xtupima-me-autosxedia-rouketa-sxediazan-oi-9-kourdoi 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg