Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ-Ως Δήμαρχος θα οδηγήσει στο μέλλον τον Δήμο Αμφίπολης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και νύχτα

Γιώργος Γάλλος 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίπολης
Εμπιστοσύνη, ήθος, μεθοδολογία,
αγάπη για τον τόπο του όραμα
για την Πρώτη.....

Ως Δήμαρχος θα οδηγήσει στο μέλλον
τον Δήμο Αμφίπολης,
Άξιος.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιώργος Γάλλος Γεννήθηκε το 1967 στην Πρώτη Σερρών. Σπούδασε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από το 2000 κατοικεί στην Πρώτη Σερρών, είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ασημίνα Πουλίδου, με την οποία έχουν δύο παιδιά, τη Φωτεινή και τον Κωνσταντίνο.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Διδακτορικό (Άριστα) από το ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης, Πτυχίο Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ (Άριστα), Αγγλικά, Η/Υ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ: Συγγραφέας πλήθους επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Εισηγητής, μέλος επιστημονικών & οργανωτικών επιτροπών σε πολλά συνέδρια. Υποτροφία από το ΙΚΥ. Βραβεύσεις επιστημονικών αναρτήσεων σε διεθνή συνέδρια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Λέκτορας 407 στο ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ. Βαθμολογητής του ΑΣΕΠ. Έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες εκπ/σης. Διευθυντής Γυμνασίου Ροδολίβους & 1ου Γυμνασίου Σερρών. Μέλος στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων και Δραστηριοτήτων του Υπουργείου Παιδείας. Στο παρελθόν εργάστηκε σε διάφορες θέσεις με ένσημα ΙΚΑ και ΤΕΒΕ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Αντιδήμαρχος και Δημ. Σύμβουλος Δήμου Πρώτης Σερρών (2007-10). Επικεφαλής ελ. Αντιπολίτευσης Δήμου Αμφίπολης (2011-14).
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Συλ. Μεταπτυχιακών Φοιτητών ΑΠΘ. Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γυμναστών Βόρειας Ελλάδας. Πρόεδρος Συλλόγου Φιλομούσων Πρώτης, Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης "Ωδή Αμφίπολης". Εμπνευστής και ιδρυτής της ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ, του μοναδικού θεσμού με 1200 μαθητές από όλη την Ελλάδα και ομογενείς από 40 χώρες. Έχει κάνει διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορους φορείς με κυριότερους τους κάτωθι:
Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (Πεκίνο 2008)
Ελληνική Κοινότητα Λονδίνου (Λονδίνο 2008)
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Βρυξέλλες 2012)
Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (Αρχαία Ολυμπία 2018)
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αθήνα 2018) κ.α.


Επιμέλεια : Παύλος Π.Νούνης

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg