Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Δήλωση-βόμβα από Ρωσία: Στους 186.000 οι νεκροί – Πώς και γιατί άλλαξαν τα επίσημα νούμερα του κορονοϊού

Δήλωση-βόμβα από Ρωσία: Στους 186.000 οι νεκροί – Πώς και γιατί άλλαξαν τα επίσημα νούμερα του κορονοϊού

Η χώρα έχει πλέον περισσότερους κατά κεφαλήν θανάτους ακόμα και από τις ΗΠΑ – Ο φόρος αίματος είναι τρεις φορές υψηλότερος.

H Ρωσία παραδέχεται τώρα πως οι νεκροί του κορονοϊού είναι κατά τρεις φορές περισσότεροι από τα νούμερα που είχαν δημοσιευτεί.

Την ανακοίνωσε έκανε τη Δευτέρα η κρατική στατική υπηρεσία Rosstat, λέγοντας πως μεταξύ Ιανουαρίου-Νοεμβρίου τα θύματα της πανδημίας ανήλθαν στους 186.057 ανθρώπους, εκεί που μέχρι πρόσφατα έκανε επισήμως λόγο για 55.265 θανάτους.

 

Το νέο νούμερο τοποθετεί τη Ρωσία στην τρίτη θέση της τραγικής λίστας με τους περισσότερους θανάτους από Covid-19, την ίδια ώρα που σε κατά κεφαλήν θανάτους είναι πλέον πιο πάνω και από την Αγγλία και από τις ΗΠΑ.

Οι Ρώσοι ισχυρίζονταν πως τα έχουν πάει καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι νέοι αριθμοί ανατρέπουν ωστόσο άρδην τη γενική εικόνα.

Η Rosstat δεν έδωσε επίσημη εξήγηση για τη χαώδη διαφορά, ξέρουμε πάντως πως στη Ρωσία καταγράφουν ως θύματα κορονοϊού μόνο τα κρούσματα που έχουν υποβληθεί σε νεκροψία.

Τα νέα νούμερα εμφανίζονται να αντικατοπτρίζουν όλους τους θανάτους που συνδέονται με τον κορονοϊό.

Μόνο οι ΗΠΑ (330.000 θανάτους) και η Βραζιλία (191.000 θανάτους) έχουν πια περισσότερους νεκρούς από τη Ρωσία...


 https://www.newsbeast.gr/world/arthro/6962234/dilosi-vomva-apo-rosia-stoys-186-000-oi-nekroi-pos-kai-giati-allaxan-ta-episima-noymera-toy-koronoioy

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg