Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Αποκλείστηκαν σε ερημονήσι για 33 μέρες. Επέζησαν τρώγοντας καρύδες και αρουραίους.

Η απίστευτη περιπέτεια τριών Κουβανών ναυαγών, που σώθηκαν χάρη στην ευρηματικότητά τους.

Ποιο Survivor; Τρεις Κουβανοί κατάφεραν να επιβιώσουν επί 33 ημέρες σε ένα ερημικό νησί στις Μπαχάμες για 33 ολόκληρες ημέρες και διασώθηκαν από την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ χάρη σε μια αυτοσχέδια σημαία.

Κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης περιπολίας τη Δευτέρα, τα αεροσκάφη της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ εντόπισαν δύο άνδρες και μια γυναίκα να κυματίζουν την αυτοσχέδια σημαία στην ακατοίκητη νησίδα Anguilla Cay.

 


Αμέσως τους έριξαν έναν ασύρματο, φαγητό και νερό και κατέστρωσαν το σχέδιο της διάσωσής τους, που πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα. 

Οι τρεις ναυαγοί βρέθηκαν εκεί όταν το σκάφος τους βρέθηκε σε φουρτουνιασμένα νερά και ανατράπηκε πριν από περίπου πέντε εβδομάδες.

Οι τρεις τους κολύμπησαν μέχρι το νησί, όπου παρέμειναν εγκλωβισμένοι για 33 ολόκληρες ημέρες. Για να κρατηθούν ζωντανοί αναγκάστηκαν να τρώνε καρύδες, αχιβάδες και αρουραίους.

#BreakingNews @USCG is assisting 3 people who have reportedly been stranded on Anguilla Cay, Bahamas for 33 days. An Air Station Miami HC-144 Ocean Sentry aircrew has dropped a radio, food and water. More to follow. #D7 #Ready #Relevant #Responsive #searchandrescue #USCG

«Ηταν απίστευτο. Δεν ξέρω πώς το έκαναν. Εμεινα έκπληκτος με την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν» δήλωσε ο υπολοχαγός Τζάστιν Ντόχερτι, που συμμετείχε στη διάσωση.

Οι τυχεροί στην ατυχία τους Κουβανοί είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο για προληπτικές εξετάσεις.

(με πληροφορίες από CNN, Guardian)

 https://www.huffingtonpost.gr/entry/apokleistekan-se-eremonesi-yia-33-meres-epezesan-troyontas-karedes-kai-aroeraioes_gr_6024f7c5c5b61e9c458e8153?&utm_source=sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg