Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Μουσική: Στο «House of Fame» του ΣΚΑΪ η Σερραία και ταλαντούχα Πηνελόπη Τσιακυρίδου 🎤🌹👌

 
Πηνελόπη Τσιακυρίδου 🎤🌹👌
House of Fame η ποιο fun Μουσική
Ακαδημία κάνει την έναρξη της
στον Σκαι TV την Δευτέρα
15 Φεβρουαρίου 2021 το απόγευμα
στις 17:15 συμμετέχει η Πηνελόπη Τσιακυρίδου 
κόρη του αγαπητού φίλου Δημήτρη από Κορμίστα Σερρών.
Καλή επιτυχία 🎤🎶🌹🎶🎤
Π.Π.Ν.
 
Ανοίγει της πόρτες του το House of Fame La Academia αυτή τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17.15 στον ΣΚΑΪ για να υποδεχτεί τους σπουδαστές του. Το κορυφαίο μουσικό ριάλιτι έρχεται στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο το οποίο θα μας συστήσει τα πρόσωπα που πήραν το εισιτήριο για την πιο fun μουσική Ακαδημία.

Μεταξύ των σπουδαστών θα είναι και η ταλαντούχα Πηνελόπη Τσιακυρίδου, Σερραία στην καταγωγή, κόρη του πρώην Δημάρχου Κορμίστας Δημήτρη Τσιακυρίδη.

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, που ανήρτησε ο ΣΚΑΪ:
«Είναι 30 ετών και υπήρξε πάντοτε «ανήσυχο παιδί». Από τριών ετών εκδήλωσε τις πρώτες της καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Ωδείο της μητέρας της, στη συμπρωτεύουσα. Εκεί, έμαθε πιάνο, κιθάρα και κανονάκι. Αυτό το τρίχρονο παιδάκι όμως, δεν θα έμενε εκεί. Είχε κλίση στη ζωγραφική και στο σχέδιο μόδας. Ειδικότητες με τις οποίες ασχολείται έως σήμερα. Τώρα, αποφάσισε να επιστρέψει στα… θρανία, πιο συγκεκριμένα, της Ακαδημίας του House of Fame επειδή, όπως λέει, της αξίζει μια θέση στη βιομηχανία της μουσικής».

Πηγή: skai.gr

https://infonews24.gr/2021/02/13/house-of-fame-skai-serraia-talantoycha-pinelopi-tsiakyridoy/?fbclid=IwAR1hIS1WCRoeg9ZpjcbCX7ac0Y_QB9cgcwaBHH3Ya0z7wfZqTA8WCoKbFWo 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg