Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

‘3 Παιδιά ζητάνε δικαίωση’ 😭😭25 μέρες ακριβώς, έχει έρθει στην επικαιρότητα μια είδηση που με ξεπερνάει πρωτίστως σαν άνθρωπο και σε δεύτερο επίπεδο ως γονιό. 

Κάθε μέρα, όλη μέρα, αναλύσεις  επί αναλύσεων από γιατρούς, αστυνομικούς πρώην, νυν και αείν, πρώην εραστές και αρραβωνιάρες, ιατροδικαστές , γείτονες και κουμπάρους… Όλοι έχουν παρελάσει και άκρη δεν έχει βγεί… κάθε μέρα θα βγούνε αποτελέσματα επί αποτελεσμάτων και στην τελική, 3  αγγελούδια, γεμάτα ζωή ΥΓΕΙΑ και χαρά που έβλεπαν στα μάτια και εμπιστεύονταν τους γονείς τους … βρέθηκαν να κοιμούνται αιώνια και να ταξιδεύουν στο Φως.

Ποιοι Θεοί συνωμότησαν  και τ’άφησαν απροστάτευτα στην αρρωστημένη δύναμη του «τέρατος» που έβγαλε επάνω τους Ότι πιο άρρωστο υπάρχει. Δεν είναι τυχαίες τόσες συμπτώσεις και τόσα κενά … 

Από τον ΄Αννα στον Καϊάφα… 

φύγε κακό από τα μάτια μου… 

ας βγάλει άλλος τα κάρβουνα από την φωτιά, δεν θα σώσω τον Κόσμο… 

Και ναι ,ρε «Φίλοι», γιατροί, αστυνομικοί, δικηγόροι, παππούδες, θείες και γιαγιάδες, φίλοι, συγγενείς, κουμπάροι, παρακούμπαροι, συμπέθεροι και πρώην πεθερές και εραστές… 

 δεν σώσατε τον Κόσμο αλλά ούτε και τα 3 Αγγελούδια… Έφυγαν Απροστάτευτα … 

Πέρα όμως από τις περίφημες αναλύσεις και ιατροδικαστικές εκθέσεις που θα ρίξουν φως …, 

ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται και μία εξέταση ψυχιατρική από τους  προστάτες αυτών των παιδιών, από τους ανθρώπους , που τα «φρόντιζαν», τα τάιζαν και τα πότιζαν.. Να δούνε το ψυχιατρικό τους προφίλ…  Εκεί θεωρώ ότι θα φανεί μια μεγάλη αλήθεια. 

3 Παιδιά ζητάνε δικαίωση για τον άκαιρο και άδικο θάνατό τους. Τυχαία δεν έχουν φύγει και τα τρία με διαφορά μηνών μεταξύ τους .   

Αλλά στην Ελλάδα, δυστυχώς αυτός που πληρώνει τα Ισόβια είναι μόνο το Θύμα, ο Νεκρός που πλήρωσε τα αρρωστημένα ένστικτα και την έλλειψη σεβασμού και ορίων του θύτη.

Π.Π.Ν.

#Πρωτη_ειδηση

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg