Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Δεν ήξερα !δεν γνώριζα ! …Αν ήξερα όμως …!!!!

 


Ψήνω έναν καφέ, να πιω να ξεχαστώ, ανοίγω air-condition και τηλεόραση να δω τον καιρό και πέφτω επάνω στην μορφή...εν μέσο καύσωνα και ο  Κυριακούλης Μητσοτάκης-Πρωθυπουργός της Ελλάδος, επι της οθόνης, με 40 βαθμούς ζέστη , Αύγουστος 2022 (με την ΕΥΠ να υπάγεται στον ίδιο) " Δεν γνώριζα για τις παρακολουθήσεις. Αν το ήξερα δεν θα το επέτρεπα"

"Κρανιωνομαι" εντελώς,  κάνω πίσω τον σκληρό δίσκο συνειρμικά και ενθυμούμαι (ακόμη θυμάμαι ) 

Γωγούλης Παπανδρέου, Πρωθουπουργός της Ελλάδος, Απρίλιος 2010: "Δεν γνώριζα την τραγική οικονομική κατάσταση της Ελλάδας πριν παραλάβω την εξουσία"... Θεούλης ο Γώγος, καημενο παιδί.

Αλεκουλης Τσίπρας,Πρωθυπουργός της Ελλάδος,  Ιούλιος 2019: " Δεν γνώριζα πως υπήρχαν νεκροί στο Μάτι, όταν κάναμε τη σύσκεψη μπροστά στις κάμερες"... Άλλο ανήξερο, αθώο πλάσμα.

Η madam Mendonis, Υπουργός Πολιτισμού επι κυβερνήσεως Μητσοτάκη, Φεβρουάριος 2021, " Δεν γνώριζα καλά το Δημήτρη Λινγάδη, μας εξαπάτησε"... Γλυκούλα μου, ταπεινή και άβγαλτη. 

Τι έγινε ρε παιδιά; γιατί κατέχουν εξουσία και πληρώνονται αδρά και αυτοί και οι σύμβουλοι επι των τιμών, αν σε κάθε κρίσιμη στιγμή, το παίζουν" δεν γνωρίζω - δεν απαντώ - θα κάνω EΔΕ"

Αν αυτό συνέβαινε σε υπαλληλο (γιατί και αυτοί χρέη υπαλλήλου, πρωτοκλασάτου μεγέθους και κρατικοί θεσμικοί υπάλληλοι ειναι) αν το έκανε ατυτό και το έλεγε ο υπάλληλος οποιαδήποτε εταιρείας,  η φράση "δεν γνώριζα" σημαίνει απόλυση, όταν είναι υποχρωμένος λόγω της θέσης του , να γνωρίζει...

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ο Ελληνικός Λαός τίμησε με την ψήφο του για να ηγούνται  της χώρας μας; ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ; Φυσικά και δε μας ΑΞΊΖΟΥΝ.  Σε κανέναν λαό όπου Γης αυτοί δεν αξίζουν τέτοιοι πολιτικοί. Είναι ο πάτος του βαρελιού και ο απόπατος μαζί.

Όμως ο Ελληνικός Λαός είναι πολύ λίγος για ν' αντιδράσει δυναμικά, δείχνει αδύναμος, ανήμπορος φοβισμένος, τρομαγμένος, απογοητευμένος, και χωρίς όραμα και ελπίδα.

Μου θυμίζει κατάθλιψη που  τα επιδόματα, τα power...., κανένας ψεύτο διορισμός ορισμένου χρόνου πιστεύουν ότι λειτουργούν τα ως αντικαταθλιπτικά.

Γι αυτό και μετά βίας, η χώρα μας δυστυχώς έχει αφεθεί στο "εδώ και τώρα" όπως δίδαξαν στον λαό της οι "μεγάλοι πολιτικοί  άνδρες" που την κυβερνούσαν "...Αποτέλεσμα να μας χουφτώνει ο καθείς και η κάθε μία. Δυστυχώς😢

Με το Θάρρος της γνώμης 

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg

1 σχόλια:

Δημιουργία Επικοινωνία είπε...

Συγχαρητήρια
Μια διαφορετική πολιτική σκέψη
Και πολύ σωστή
Που;;; Ήσουν ;τόσο καιρό … Μπράβο ❤️🥂👌Δεν απομένει πλέον να έλθει η ώρα του (λαού ) ….η ώρα της κάλπης ,έχει μεγάλη ευθύνη για την πορεία της χώρας μας προς το μέλλον και την ευημερία !!!!!
Αρκεί να βγάλει τα κομματικά ….γυαλιά 👌🇬🇷