Το δικό μου κανάλι

Το δικό μου κανάλι
You tube

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη -ΔΕΘ Το για 2η φορά αυτή τη χρονιά, μας καλωσόρισε στο μεγαλύτερο Flea Market & Street Food 2022.
Το φεστιβάλ του Flea Market & Street Food έληξε με επιτυχία και πλήθος κόσμου επιτρέποντος του καιρού αυτή την εποχή  Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 Flea Market Thessaloniki για 2η φορά φέτος, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, κάτω από το Τόξο, στην είσοδο της Αγγελάκη.

Συμμετοχή στην ανοιχτή αγορά  είχε και από την όμορφη πόλη των Σερρών  ο αγαπητός Βασίλης Αρ.Σέμκος με τα υπέροχα λουλούδια και φυτά εσωτερικού χώρου .

Επιμέλεια : Π.Π.Ν.AIRPLANTS

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Για τηλεφωνικές παραγγελίες 

καλέστε στο +30 2321085579.

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00

Σάββατο 10.00-14.00

Φαντάσου να ανοίγεις μια βαριά σιδερένια πόρτα και κάνοντας δυο βήματα να βρίσκεσαι μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο , ανθισμένο, λουλούδια και φύλλα κρέμονται σε κάθε ύψος και η εικόνα είναι τόσο ζωντανή και ταυτόχρονα τόσο σχολαστικά περιποιημένη σαν η φύση να φρόντισε για την κάθε λεπτομέρεια. Ποιος μένει εδώ, σκέφτεσαι. Ποιος ζει μέσα σε τόση ομορφιά ; Από μικρός απορούσα πως η γιαγιά μου ήξερε τα πάντα για τα φυτά και τον κήπο. Την θαύμαζα γι’ αυτό. Νόμισα πως μόνο στο χωριό υπάρχει τόση ομορφιά. Μεγαλώνοντας στην πόλη, έψαχνα πάντα αυτή την ομορφιά. Την ήθελα στη ζωή μου. Και την έφερα. Αλλά δεν μου έφτασε. Μετά ήθελα να την μοιραστώ. Από τους κήπους και το φυτώριο που ήταν η καθημερινότητα μου για χρόνια, το 2015 αποφάσισα να δημιουργήσω την airplants. Έναν χώρο όπου θα έχουν όλοι πρόσβαση στην ομορφιά της φύσης, θα βρίσκουν συμβουλές φροντίδας ακόμη και αν δεν είχαν ποτέ τους κήπο, θα καλύπτει τις ανάγκες και αυτών που ψάχνουν για πιο ιδιαίτερα φυτά για τον χώρο τους και κυρίως θα φέρει στις ζωές μας ζωή, οξυγόνο και αισθητική εύκολα, με ένα κλικ και με την σιγουριά πως εδώ τα φυτά τα αγαπάμε. Όπως η γιαγιά μου...

Με τιμή, Βασίλης Σέμκος,

Chief Inspiration Officer
Airplants Inspirations

 photo signature_zpsd2a79fd8.jpg